men gyyyd, Vem kunde tro att ett UR skulle kuna göra så mycket skada???????????

Men gyyyd, jag får ingen sömn!

I ett av de forna inläggen berättade jag om problemet med mitt väggur, det ringde aldrig eller det ringde men jag hörde det inte vilket resulterade i att jag alltför ofta försov mig och kom försent till diverse saker.
Detta plågades inte bara jag av utan även många i min omgivning, där ibland min mor.

Högst upp (kanske inte allra högst upp) på önskelistan detta år stod därför en väckarklocka och snäll som jag varit hela 2008 fick jag en. Jag skulle aldrig mer behöva vakna upp med påminnelsen om att jag försovit mig.......och aldrig mer behöva använda detta svikande väggur !


Nu har dock ett nytt problem uppstått, problemet är nu inte att jag sover för länge utan att jag inte får någon sömn alls!

Mitt nya väckarur tickar så förbaskat högt att jag knappt får en blund i ögonen!
Den här natten var droppen som fick bägaren att rinna över, till att börja med gick jag till sängs lite extra tidigt för att ha tid på mig att kunna somna in till ljudet av de brutala visarna och de må jag säga, tog en fruktansvärd tid.. Jag sov riktigt gott, dock insåg när jag vaknade i ottan vid sisådär 7.16 (exakt) när min vän carro som förövrigt svikit den här bloggen totalt, ringde mig och skulle se till att jag vaknat, att jag glömt att sätta på larmet på mitt ur.
Detta betydde att jag helt meningslöst legat i tiotals minuter för att kunna somna till det där ljudet som uret gav ifrån sig som skulle väcka mig men som inte ens skulle kunna göra det vilket betydr att jag lyssnat till de brutala visarna helt i onödan!!!
J
ag och Carro hade bokat in oss hos mattemax såhär på morgonkvisten men bestämde oss för att komma till 10-snåret istället då vår riktiga lektion startar.
När jag sedan skulle somna om ställde jag om uret, vilket skulle betyda att jag skulle få möjligheten till att sova så mycket som 1 timme och 15minuter extra (hallelujah tänkte jag) men så blev det självkalrt inte! Tack vare det förbaskade uret!
Idag var urets livstid slut! Det åkte i väggen och kortdärefter i stengolvet vilket befinner sig i mitt badrum! Har aldrig varit så arg!

Vem kunde tro att ett UR skulle kuna göra så mycket skada???????????
// TRÖTT, ARG JOSEFINEEEEEEEEEEEE

men gyyyd, en filmstjärna kommer snart till stan!!

Men gyyyd, jag kan utlova något fantastiskt, spec för alla paparazziz där ute som kanske vill tjäna en extra hacka, en filmstjärna kommer komma till stan!

Nu i dessa kalla kyligare tider är det lätt att man drar på sig en förkylning och det har även jag gjort (blody bad luck).
De senaste dagarna har jag ägnat liggandes i min sänghalm framför diverse serier och filmer och självklart även framför en del tvshops reklamer.

Dessa fängslande reklamprogrammen är förbluffande övertygande. Jag har så länge jag kan minnas alltid sett en reklam extra ofta, ni känner säkert igen det..
          "Let the real you, shine trough! with Sheercover!" 
Jag har aldrig riktigt kännt mig så övertygad som jag gjorde häromdagen, efter att  jag hade lagt en hastig blick i spegeln och sett mitt förfärliga yttre. Jag kände mig för illa till mods för att ens orka gå upp ur sängen och något som fick mig på gladare tankar var meningen som ekade i mitt huvud "let the real you shine trough".

Jag drog åt mig laptopen och surfade in på sheercovers hemsida, endast 399kr plus frakt så det blir väl närmare femhundringen för 30dagars sminkpaket men jag kände att jag var värd det, trots mina ekonomiska instabiliteter..


Efter att jag beställt paketet tittade jag vidare på hemsidan, och det utlovades något förträffligt!!!Enligt Karen P här ovan kommer man att se ut som en filmstjärna när man väl är färdig!

Så mina vänner, jag kan lova (om tvshop inte lurar mig som så många andra) att ni inom en vecka kommer se en ny filmstjärna i stan (bli inte förvånade)!


// The becoming star !

men gyyyd, thank god for these shepherds!

Men gyyyd, jag som drog mig kvar i min schöna sänghalm till sisådär 3-snåret i eftermiddags hade helt undgått att se snöovädret som bolmat upp under dagen..

Och
 detta fick sina konsekvenser.. som en fin avslutning på lovet skulle jag och några få yttest fint utvalda vänner gå på en av stadens stjärnkrogar, på vårt för övrigt rätt så lama lov.
Av vad jag kunnat se genom mitt fönster tidigare av dagen  var det ett väder som inte var utav de kyligaste laget.

Jag beslutade mig för att välja några stövletter ur min höstgarderob, men ack sådant fel val jag gjorde.
Jag insåg så fort jag kom ut att det var sågott som snöstorm ute..
Jag som trott så gott om dessa stövletter, vilka visade sig svika mig. Hur kan man ha så fel? De visade sig redan påvägen mot bussen (taxin var fast i snöstormen) att de inte alls hållde måttet vad gällande utestängande av väta och fukt osv.

Nåväl, väl inne på stjärnkrogen lade jag tankarna om mina våta fossingar åt sidan och fullkomligt njöt av vår delikatessmåltid.

Påvägen hemåt blev jag dock påmind om deras svek. Återigen fick jag uppleva den kyliga och fuktiga känslan av snö som smygit sig in för att beröva mina tår dess värme.

När jag kommit innanför ytterdörren och tagit av mig alla kläder (observera att det är ytterkläderna jag syftar på så inte tankarna skenar iväg nu) lade jag genast tankarna på mina illröda fossingar som fullkomligt skrek av kyla, de var illröda o kliade som en enbärsbuskes barr kliar mot en arm!

Min första tanke var att jag skulle göra iordning ett fotbad men för att bespara såväl tid som kraft kom jag på en annan briljant idé. Jag har nämligen fått ett bar ulltofflor i julklapp som denna dag fick känna sig extra uppskattade.(They are sooo much hotter IRL, u know, i have a special design)

Jag drog på mig de ulliga tofflorna och de gjorde mig en tjänst på nolltid.

Jag måste bara säga, thank god (or should i thank santa) for these shepherds!
/Joooos

men gyyyd, må vi fortsätta hoppas på en rasist-fri-generation!

men gyyyd, det var något brutalt jag förträngde som jag återfunnit!

Som jag bäst satt och lekte med min telefon kom jag in på fotoalbumet.
Bilden jag såg gjorde mig chockerad och väckte de starka känslorna jag som så många andra av mina kamrater fick då vi såg den..
Då jag och mina klasskamrater går en mediainriktad linje fick vi läsa gamla tidnigar ända sedan 20-tal..  Dagens lekar och underhållnigar i våra dagstidningar innehåller allt mellan sudoko till serier men icke något sådant som vi fann!!Ni som förmodligen inte är så skarpsynta som jag är kan jag säga er att det på flera ställen i texten på bilden ovan står "neger, neger och åter neger". Detta är brutalt.. det förvånar mig att ord som faktist har varit tillåtna så som negerboll förbjudits men inte detta.

Jag vill bara poängtera och att ni alla ska observera detta, för visst vill vi alla börja det nya året och hoppas på en fortsatt generation fri från rasistiska påhopp och andra illegala handlingar?!

men gyyyd, må sofiii varit snäll !

Men gyyyd jyyllovet e snart slyyyt och vår bloggtorka är över!

Som så många andra har även vi här på bloggen tagit semester för att klara av all matsmältning under dessa juletider då vi varit ett par hårstårn ifrån att kvävas av alla julmåltider och stuffed christmas-turkey!

Dessa juletider är långväga förbi och det är dags att återgå till vardagssysslor så som att gå till arbetet och studierna.
Någon som är riktigt laddad har jag hört, är min väninna miss.österlöf (fru holmbom?).

Vad jag vet var det dessa glassiga, geografiska bågar som stod högst upp på hennes önskelista iår. Bara tomten och hon själv (inklusive diverse släktingar och vänner) vet om hon varit snäll nog och ätit sin spenat det senaste året för att fått dem..Spänningen är olidlig... ska Sofiii komma till nästa geografilektion med eller utan egna bågar eller ska hon fortsätta lida av diverse utseende komplex just pågrund av dessa glajjor =/
kanske är det därför det ryktas om att just hon är sugen på att komma tillbaka från jyyyllovet och briljera i läsförståelse med ett par nya bågar?

Nåväl, vi väntar alla med spänning inför onsdagens ögonblick (eller inför måndagen då vi först har geografi).
Hon har iallafall vägt upp de brutala bågarna med en raffig klocka.... dock kan jag garantera att det inte är utav vår favoritdesigner GUCCI så... den kanske bara e lite småkäck...

må sofiii varit snäll så hon kan glänsa på skolan!


/Joséééé


RSS 2.0