men gyyyd, växthuseffekten tycks påverka mer än djur och natur..

Men gyyyd, alltför länge sen var det som det  publicerades ett nytt inlägg..

Jag har kommit fram till att vi har fått bloggtorka här i bloggvärlden.  Att våra utsläpp av diverse gaser och oxider har präglat vår djur och natur har vi länge varit medvetna om men att den påverkat även bloggvärden är det aldrig någon som debatterat och utforskat.. MEN ... det har jag!

Ni kanske tror att de få uppdateringarna på sista tiden är på grund av lathet från vår sida men ack så fel ni tror isåfall!
Vi påverkas nämligen negativt av, som jag nämnde ovan, diverse gaser och oxider.. de påverkar vårt mentala och fysiska arbete. Vi kan inte lägga ner lika mycket tid till att vara vakna som vi verkligen vill..

Många skyller såhär års sin trötthet och passivitet på "det mörka"... Vi har levt med mörkhet under dessa vintermånader i hela våra liv, det är inte något nytt. Vi har alla förberett oss på denna mörkhet, tro inte att ni kan ännu ett år skylla över er brist på D-vitamin på mörkheten.. börja ät D-vitamin-piller istället!

MÖRKEEER

De må göra susen, har jag hört! (dock inte provat sen jag var 8år)

keep wait for the next updates, "den som väntar på något gått väntar aldrig för länge" ..eller som ett av mina fans nyligen sa "jag väntar inte, jag övervakar"
Thats a fab-fan!
/J

men gyyyd, the man of the month becomes the man of our blogg!

Men gyyyd, jag besökte biografen med två vänner i måndags kväll och det må vara en av de bästa filmer jag skådat, allra mest för den ultimata Hunken, officiellt kallad Robert Pattinson!

Jag googlade den nyblivne karln kallad Hunken, och fann ett flertal bilder av den supersexy mr.R  När jag var som mest uppe i mitt googlande lade jag märke till att ett av portätten var från en utmärkelse i Oktober för "man of the month".. jag vill bara meddela att härmed bli han utmärkt till "man of our blogg"
Och jag vill även framföra att jag inte bara talar för mig själv i detta utan även för miss.C

men gyyyd, God bless the US-KIDS!

men gyyyd, jag har funnit något brutalt!

När jag som bäst satt o spånade på min krönika tog min kreativa hjärnhalva slut på ideér och jag begav mig ut på nätet för att finna lite inspiration.. jag besökte aftonbladet.se och fann något förfärligt som en del av er rent utav redan fått nys om..
Artikeln jag hittade var om skönhetstävlingar, men inga skönhetstävligar som helst utan för BARN... dessa barn utsätts för kilovis med smink, hårsprays produkter och åtsmitande korsetter..jag tror detta är resultatet av att deras mödrar aldrig blev krönta till "miss beautyqueen of texas" osv och därför försöker de få "en chans till" att kamma hem segern men genom sina barn då åldern har satt sina spår på de själva..
Jag säger bara ... FYY KATT'N!

Nåväl, trots denna bedrövliga nyhet för den ändå någonting gott med sig.. min idé torka är nu slut och jag vet vad min krönika ska innehålla!
God bless the US-KIDS!
/J


men gyyyd, anton is becoming rich... and so am I?

men gyyyd, my fab friend anton is on his way to become rich ... and hopefully (soon), i will be aswell!

One of my BFF´s (best friends forever) fullkomligt sprudlade av bokstäver och glädje över msn idag så att jag var tvungen att ringa upp karl'n o fråga vad det var som stod på..  

As always.. i started our phone call with the original: Hi FAAAB! and he was like JOOOSIE, IVE GOT THE BIGGEST NEWS
Den stora nyheten var berövande rolig att höra, Mr.A hade en bedrövlig TUR!
(? jag menar, hur mycket tur får man ha? det är nästan så att jag betvivlar hans lyckosamma öde och ser en möjlighet i att han kan ha hackat sig in i pokersystemets inre kärna och smusslat ut de bästa korten till sig självt)
Eller efter vidare betänkning.. hur smart mr.A än må vara är nog möjligheten att hacka sig in i pokervärldens inre organ nästintill minimal.. det är en lika stor chans som att jag skulle bli rymdfarkostsflygare
 vilket är lika med NOLL..

Nåväl, det jag skulle komma fram till nu var att hans magic-fingers verkade göra sitt och han fick superhand, 3gånger på raken och kammade hem hela 1400 riksdaler!! 
Jag blev så oerhört förbluffad! jag menar visst har man hört talas om alla dessa pokerhajar men man har ju nästintill tagit dom för en skröna då de aldrig varit någon inom de inre bekantskapskretsarna som fått jackpot ! 

Denna kosing mr.A vunnit till sig har gjort att hans ekonomiska problem såhär i julklapps-shoppar-tider är ur vägen och han kan tillochemd ha råd med en klapp åt sig själv.. 

(Om du nu läser det här BFF, vilket du säkert kommer göra vet jag vad som står högst upp på min lista iår.. 
det är nämligen en nyckelring..om ni läst mina forna inlägg om diverse problem med min ytterport så e det ingen mindre än min nyckelring som fått sota för det, min syster skulle nämligen en dag visa sitt "trick" för att låsa lättare och vred då om min nyckelring ... den är förtillfället helt åt hållet trasig mina nycklar kan knappt kallas "nyckelknippa" längre.. )

Oj, återgå till ämnet nu igen.. jo påtal om påkervinsten.. det är så att jag har förutspått att jag har en viss talang inom spelandet och min vän mr.A (han föredrar att vara anonym då han inte vill att ngn ska komma o göra inbrott på hans bankkonto efter storvinsten) ska lära mig allt han kan... (inom poker dvs)!  Han må vara en riktig korthaj!!!

thaibaht
dock fick mr.A        a.k.a storfångst-fångarn vid det här laget, sin kosing i thailändska baht.. där allt delas på 5 och då varje sedel är 5 bahts-sedel blir det ju en hög... POOOR MR.A

// the becoming pokerpro

men gyyyd, i´m back !!

men gyyyd, all press och media fick mig att totalt flippa ur och var tvungen att åka på en kortvarig (tyvär) semester för att hantera det..

Nu e jag tillbaka, och jag är ytterst chockerad över föregående inlägg då en brutal bild har publicerats.. det må vara den sämsta josie-look-a-like ever.. dock verkar många tro att dena look-alike är jag vilket är frustrerande jag menar, man glömmer vel aldrig ett ansikte? och mitt har ni vel ändå sett mer än en gång vid det här laget..

Denna gästbloggare som jag trodde jag hade ett någorlunda förtroende för har gjort mig oerhört besviiken och jag finner inga ord över beteendet hon utfört..
Lendi-fendi i only say one word.. .. .


LINNEA, AKA LENDIFENDI

...pay back is a bitch

But i like u anyway <3

Hoho, nu e det lunchtime .

men gyyyd, miss J bloggstrejkar!!

men gyyyd, här kommer den bedrövliga nyheten som antagligen kommer få hela bloggvärlden att rasa samman.. MISS J BLOGGSTREJKAR!! var på denna jord får flickan/pojken (vem vet) ens vettet att lämna datorn ur sikte? jag slår vad om att miss j fortfarande ligger på sängen med datorn på magen och surfar runt. och inte katten surfar han/hon in på bloggen för att ge oss trogna läsare ett inlägg att grubbla över, utan visst tusan är det PORR det gäller!! den sabla missbrukaren. vad säger ni, ska vi ge miss J en omgång?
 

SVIKARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/gästbloggare Lendi with the Fendi

men gyyyd, thank good for that LÅSSMED!

men gyyyd, om du är en av våra trogna bloggare minns du självklart från tidigare inlägget "men gyyyd, har jag en sjukdom" att jag skrev om att mitt lås till min hemmaport var såå ofantligt trögt att jag fick gå ut på altanen för att hinna till bussen!

This
morning, my life-saver came... min mor väckte mig vid halv9 snåret och jag blev ytterst förvånad då hon ofta far till arbetet långt innan mig som vanligast har sovmorgon gör.. Dock kom hon med ett ytterst glädjande meddelande:
"Låssmeden (min från denna dag livräddare) är här".

JÖRGEN


Ni förstår, jag har många morgonar när jag varit i farten med att sprigna till bussen, varit tvungen att låsa porten om mig.. då har låset krånglat alltför många gånger vilket har lett till diverse förseningar, allra mest att jag missat bussen...


Like every other morning, I slept over.. and had to run to the bus.. (my taxidriver is sick for the moment) !But this day, I came to the busstop before the bus got there... i thought i came too late because it almost never happens to me that i get there before the bus do, and there wasnt anyone else there either..

I just wanna say a few words...
Thank god for that LÅSSMED, he made my day!


P.s Jag fick aldrig tacka denna smed som smed vårt lås till bättre dagar, så om någon ser honom (snarlik på bilden kanske) så kan ni be denna livsräddare att kontakta oss på superblogen...

men gyyyd äntligen jyyletider

men gyyyd, det e juletider och det börjar nalkas JULBORD!

Äntligen har temperatyyren sjyynkigt och man kan klä sig o tjocka burriga kläder och slipper lägga tankarna på beachbodyn som ska synas i thigta fodralklänningar! (egentligen föredrar jag det varmare klimatet på de lägre breddgraderna strosandes längs stränderna och nattpromenader i fodralklänning, men jag skriver å Hilde-med-bade-dyrets vägnar)

nåja, åter till julbordet...
efter flera månaders av fastan (av julemat dvs) är domedagen snart kommen och på lördag får jag äta mig go och glad på riktigt julemat!!
Inom mina familjetraditioner äter vi julbord på värmdö en gång om året då mina farföräldrar är hemma från spaninen ett tag innan julen och detta  samt julen och alla andra släktingar ska såklart firas med en festmåltid!
Jag har tidigare år hoppat över frukosten på denna högtidsdag (för hilde skulle denna dagen säkert vara "årets höjdpunkt") och detta har lett till att jag vrålhungrig och att jag  fullkomligt kastat mig över julbordet....

soo last yearI år ska jag dock ha en annan taktik, jag ska börja smått så jag orkar mer... jag har tyvär en tendens att få magont då jag kastar i mig mat på tom mage.. 
Det blir nog helgens höjdpunkt, om inget annat festligt dyker upp.. 

P.s jag hoppas ni inte tar mig för en tjockis nu... och det e ju faktist insidan som räknas!

/J as usual
 


men gyyyd årets julklapp är här!

men gyyyd en av Sveriges viktigaste traditioner med anor från 1980-talet är årets julklapp. Genom åren har det blivit många årets julklappar, några erkänt riktigt bra årets julklapp-vinnare är ju Bakmaskinen 1988, CD-skivan 1995 och Tamagotchin 1997.   
trendig bakmaskin à la 1988
trendig bakmaskin à la 1988

Men vissa år blir man oerhört besviken på vinnaren, speciellt nu på senare år har jag blivit besviken. Vem minns inte 2001 och 2003, de så kallade idiotvinnarna, Verktyg (2001) och Mössa (2003)... skärpning! Tyvärr är även detta år en stor besvikelse för årets julklapp är nämligen en upplevelse. Kom igen en upplevelse? Är det ens en julklapp? Och vad är egentligen en upplevelse, räcker det med en invit till sängkammaren på julaftonsnatten? 

Nej därför har jag tagit saken i egna händer och tagit fram en alternativ årets julklapp. Det är någonting som passar alla plånböcker, tunna som tjocka och det är en klapp som jag själv önskar mig innerligt. Den är retro, den är snygg, den är funktionell, det är partymode och den är helt klart vintern och vårens självklara accessoar! Självklart är det ölkepsen jag pratar om! 

keps
Årets julklapp 2008?

/ Mr. Laslo (gästbloggare)
men gyyyd, spårade charterresor

men gyyyd, är det bara jag som har undgått att se programmet "charterfeber" på kanal3 onsdagar, 20-21?

När jag kom hem från mitt liv i arbetarklassens vardag, i kärnan av schtekarP, lade jag mig på soffan i väntan på min kvällsmåltid..
Jag slog på tvn och sappade framåt, det var dock inget som intresserade mig av alla kanalerna och jag började sappa tillbaka.. när jag kom tillbaka till tv3 där jag varit sekunderna innan kunde jag inte ungdå att lägga märke till "damen" i 30-årsåldern som shoppade uppblåsbara bad-djur.. jag googlade lite nu för att visa er och tänka sig, jag hittade självaste bad-djurs-köpar-damen som jag såg på tv...


Här ser ni "Hilde med bade-dyr"


Fröken Hilde och tre andra personligheter fick man följa på programmet... det slog mig först nu, att dessa charterresemål verkar passa diverse "folkslag"..
med "folkslag" menar och inkluderar jag alla sorters medel-svenssons

-barnfamiljen
-ungdomarna
-30+ arna som forfarande inte hittat sin livskamrat
-pensionärerna
-osv , osv
OBSERVERA, jag utesluter alla öfre-icke-arbetarklass-bor då dessa endast reser till ställen kring TROPPAN (såklart)
Det jag även uppfattade var att , oavsett ålder, blir dessa resor alltid otroligt spårade.. helvilda, oavsett om man hållersig till båtturerna, vattenparkerna eller båtturerna..
Så om ni söker en resa efter  att SPÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRA rekomendrar jag er att kontakta apollo, eller varför inte självaste "hilde på häst-djuret" !

/J


men gyyyd, shame on us.. (spec miss.stupid.C)

Men gyyyd, i just wanna say 3 words ..

SHAME ON US.. . because we´ve hade such bad updates..

speciellt på miss.stupid.C, hon har (har jag hört av en säker källa) tid att ladda upp onödigt fula snö-bilder på sig själv och en vän kallad Sofie Nordwall på en sida kallad ansiktsboken, vad nu det kan vara.. men inte att uppdatera om vårt upplevelserika liv här på mengyyyd-bloggen!Det blev lite dålig skärpa i mitt mästervärk, anton says: "Shame on you stupid.C I can´t even look at you right now!"

Jag skrev för ca en vecka sedan att jag skulle se mig om efter en assistent, och jaa det börjar verkligen krisa här.. jag är oerhört besviken på min sk "följeslagare" men nu vet jag inte vad ja ska ta mig till längre..
jag har inte ens lust att skriva ut jäkelskapets namn mera.. därför kallad "miss.stupid.C" .. eller STUPID.C suits her better..

anyway, i have to tell u about a horribel, horribel thing...

all my numbers are gone, det första jag oroar mig är över hur alla sponsorer för denna superblogg nu ska kunna nå mig.. hur ska jag få mina inkomster till nästa löningsdag?

well fellas,
i promise to make an update.. even if its with the C or not.. (probably not)
/J

men gyyyd, har gudrun kommit tillbaka.. ?

men gyyyd, det var riktigt blåsigt och regnigt idag !

När jag och carro (en självklarhet vid de här laget)  skulle gå ut mot vår busshållsplats vid sisådär 9 snåret imorse

ungefär vid det klockslaget var det

fällde jag upp mitt  paraply för att skydda oss mot monsunregnet som öste ner..
När vi hade gått en bit började det dra kraftigt i mitt paraply, kändes nästan som att jag själv skulle behöva segla iväg med det om jag inte släppte taget.. Dock höll jag emot med mina starka biceps, triceps och allt vad det heter.. 
Det jag tyvär inte viste då var att jag skulle få ta konsekvenserna för mina ansträngningar till att hålla kvar mitt paraply, ett antal sekunder senare kom en hu-jeda-mig-så-stark vindpust och hela paraplyet vändes ut och in.. som förtjänst fick jag och carro en dusch över oss men gyyyyd sicket skratt vi fick !  

Dock funderade vi över händelsen på vår färd hemåt och då slog det oss.... Kan det vara stormen GUDRUN som har kommit tillbaka??
Jag hoppas att våra funderingar är allt annat än rätt
/J

men gyyyd, i TOTALLY love sushi

men gyyyd, inte för att det e någon nyhet men jag måsta ba' säga, I  totally LOOVE SUSHI

efter att jag och C, (som förövrigt aldrig skriver på vår superblog vilket gör att jag snart kommer se mig om efter en annan kompanjon, jag vet att det e många som jättegärna skulle vilja vara det så hoppas inte på  för mycket ni bara.. =/ ) hade gjort våra prov tyckte vi att vi var värdiga en belöning..
jag hade nämligen gått i centret på jakt efter något att handla men de har ju ett utbud som är tommare än plånboken är dagen innan löning.. . = hittade inget gucci-snyggt alls !

vi belönade oss med en sushimål tid på sawadee,

så mycket sushi åt vi !

dock kan den aldrig mäta sig med näsby parks sushirestaurang WASABI.. däremot  var även den här sushin, som jag brukar uttrycka det, DELICIOUS..

vi firade inte bara att vi hade klarat av provet utan självklart firade vi denna stora dag, 2 December 2008, då det är en-veckas-jubileum för vår blogg.. den har existerat i hela 1 vecka och tänka sig vilka framgångar den kommer nå då !

nåja nu ska jag invänta veckans höjdpunkt, depserate-avsnittet som startar 21, med lite bokläsning.. 
se ya´ll fansen 
/J
 

men gyyyd, världens längsta natt

men gyyyd, jag har gjort något hemskt..
som jag skrev i det förra inlägget svepte jag 2 koppar kaffe och kort där efter blev det ännu en till..
jag tyckte jag var ytterst klipsk när jag kom på en sådan briljant ide för att kunna studera bäst jag villle..

dock verkar det fått sina konsekvenser, klockan är nu 00.06 och allt för lång tid sen jag borde hoppat i säng och jag har studerat klart för lääänge sen.
hur ska jag kunna kämpa mig upp för mit prov som börjar redan 08.00 om jag inte får en blund i ögonen..
det där kaffet verkar gjort mer än susen, jag är fortfarande pigg som en nötkärna.. 
jag säger bara
gyyyyd vilken lång natt det här kommer bli 

 


men gyyyd, kaffe är min nya drog..

men gyyyd, vid dessa mörka vintertider känns det som att halva sverige gått i ide och lika så har jag..

Jag trodde jag gjorde ett bra val i höstas då jag stod över historiaprovet för att jag kände mig lite småkrasslig och inte alls hade hunnit plugga så mycket, tills nu.. tiden har gott för fort och jag har redan skjutit upp det en dag, men nu är domedagen kommen... imorgon ska jag göra det! (historiaprovet alltså)  

Dock inser jag först nu att det skulle vara så mycket lättare om jag bara hade pluggat till det tidigare i höst trots mina symptomer på en kommande influensa.. för nu har jag såå mycket sämre förutsättningar..  jag menar, hur i all världen skulle jag kunna veta att jag skulle må så mycket sämre nu, vara trött 90% av tiden jag är vaken..

det blir ju inte heller bättre av att man har en föreläsning i skolan till klockan 5 och att den sista energin jag hade la jag på att kolla på laguna Beach när jag kommit hem.. dessutom var jag  så brutalt hungrig när jag kom hem, eftersom dagens lunch inte direkt var någon delikatess-måltid, att jag åt allt jag kom över.. jag proppade i mig så mycket som 4 mackor.. jag hoppades att dessa bara skulle göra gott för min mage men ack så fel jag hade..

det var ngt sorts danskt rågbröd o tacka vet jag, danskar ska jag aldrig lita på.. inte minst är de snåla, dess bröd de säljer ger en magknip utan dess like.. detta gjorde att ännumer av min energi skulle gå åt till att smälta det där nedrans brödet, detta ledde till att jag bestämde mig för att ta en powernap.. "napen" blev dock hela 1 timme och 25 minuter..

Och nu när jag vaknat känner jag mig ännutröttare än jag var från början, hur är detta möjligt?
För att jag ska kunna göra någorlunda bra ifrån mig bestämde jag mig för att koka kaffe... eller "koka" kanske jag ska säga, det blev ett snabbkaffe med instruktioner på paketet eftersom jag inte har den blekaste aningen om hur man faktist "brygger" kaffe..
Detta har lett till att jag redan är inne på in andra kopp..


(
dock blev det ingen latte med kaninhuvud i denna gång, om ni sett tidigare inlägg, sorryy)
vart ska detta slyyyyta ?

Med detta vill jag bara säga att
jag har läst att studenter använder diverse medel som en slags "drog" för att kunna studera längre, kanske blir kaffe min nya... för att jag ens ska ha någon chans att klara av det här provet!  Bevare mig väl säger jag bara..

/J

Men gyyyd, lussebullar berövar våra kroppar!

Men gyyyd, gissa vad Josse åt till frukost idag? ..jo LUSSEBULLAR!
och gissa vad carro åt igår till middag... ? ..jo LUSSEBULLAR!
och gissa vad vi åt till mellanmål hela förraveckan jo varm choklad med LUSSEBULLAR!Det finns ett såkallat ordspråk "på julen e man gó och glá" och sannerligen säger vi det, denna jul kommer vi säkerligen matcha det urrtycket.. dock gó och deprimerade pga vår viktökning..

dessa bullar är oemotstånderliga, ytterst delikata men ack så farliga, inte minst för våra kroppar!
om detta kommer fortsätta lär vi öka ofantligt mycket och i slutet av detta år likna mastodanta bufflar.. dessa bullar berövar våra kroppar!!

Om inte våra mödrar sluta slava i köket och slutar baka dessa godsaker kommer inte här bli någon beachbody 09 för oss inte..


Nu måste vi återgå till vårt arbete med att finna statistik över kommunens alla betyg och moderat-väljare
/C AND J

RSS 2.0